复制成功
  • 图案背景
  • 纯色背景
sophiavl

上传于:2015-06-13

粉丝量:0

该文档贡献者很忙,什么也没留下。



英语(专升本)

下载积分:500

内容提示: 根据教育部最新修订考试大纲编写 全国成人高考高考复习考试专用教材 英语复习题 (专升本) ★ 中国成人教育考试研究中心编写 永州博海高等教育函授中心整理 2014 年 3 月 目 录 第一单元 语音(Phonetics ) 第二单元 词汇与语法结构(Vocabulary and Structure ) 一、 名词(Nouns ) 二、 冠词(Articles ) 三、 代词(Pronouns) 四、 数词(Numerals ) 五、 形容词(Adjectives)和副词(Adverbs ) 六、 介词(Prepositions ) 七、 动词(Verbs ) 八、 连词(Conjunction) 九、 感叹词( Interject...

文档格式:DOC| 浏览次数:25| 上传日期:2015-06-13 11:12:52| 文档星级:
根据教育部最新修订考试大纲编写 全国成人高考高考复习考试专用教材 英语复习题 (专升本) ★ 中国成人教育考试研究中心编写 永州博海高等教育函授中心整理 2014 年 3 月 目 录 第一单元 语音(Phonetics ) 第二单元 词汇与语法结构(Vocabulary and Structure ) 一、 名词(Nouns ) 二、 冠词(Articles ) 三、 代词(Pronouns) 四、 数词(Numerals ) 五、 形容词(Adjectives)和副词(Adverbs ) 六、 介词(Prepositions ) 七、 动词(Verbs ) 八、 连词(Conjunction) 九、 感叹词( Interjection ) *十、 It 的用法(The Use of " It") 十一、 句子种类(The Kinds of Sentences ) *十二、 省略(Elliptical Scntcnces *十三、 倒装(Inversion ) 十四、 词汇与语法结构自测题精选 第三单元 完形填空(Cloze )自测题精选 第四单元 阅读理解( Reading Comprehension ) 自测题精选 附录Ⅰ 全国各类成人高等学校招生统一考试(专升本) 复习大纲及样题 附录Ⅱ 2013 年全国各类成人高等学校招生统一考试(专升本) 试题及参考答案 第一单元 语音(Phonetics ) Exercise 1. 找出下列每组词中划线部分读音与其他三个单词不同的单词 ( ) 1. A. some B. lot C. other D. honey ( ) 2. A. shirl B. bird C. third D. fair ( ) 3. A. attend B. ahead C. admire D. add ( ) 4. A. approve B. rope C. hroke D. rose ( ) 5. A. pay B. plate C. shake D. mad ( ) 6. A. day B. way C. glad D. late ( ) 7. A. met B. get C. he D. let ( ) 8. A. hope B. coat C. hop D. hold ( ) 9. A. home B. joke C. phone D. shop ( ) 10. A. dive B. five C. bite D. bit ( ) 11. A. mile B. kid C. ride D. find ( ) 12. A. fear B. dear C. clear D. bear ( ) 13. A. teacher B. meat C. cheap D. head ( ) 14. A. care B. share C. dare D. are ( ) 15. A. sow B. know C. slow D. how ( ) 16. A. but B. mute C. cut D. nut ( ) 17. A. date B. lake C. map D. late ( ) 18. A. view B. flew C. few D. new ( ) 19. A. bake B. bath C. date D. gate ( ) 20. A. photo B. physics C. geography D. imphication ( ) 21. A. analyse B. realise C. investigale D. invisible ( ) 22. A. retire B. desire C. spire D. fire ( ) 23. A. motive B. original C. locate D. impose ( ) 24. A. asleep B. explanation C. rural D. marriage ( ) 25. A. dictation B. suapicion C. decision D. discussion ( ) 26. A. stupid B. supermarket C. substance D. computer ( ) 27. A. stage B. garage C. postage D. bridge ( ) 28. A. pillow B. flower C. following D. fellow ( ) 29. A. achievement B. pie C. chief D. cieling Ⅱ . 从下列各组单词中, 找出与前面单词的划线部分读音相同的单词 ( 〕 1. feather A. leaning B. weather C. peace D. reasonable ( ) 2. blind A. morning B. million C. mind D. village ( ) 3. moving A. discovery B. consume C. telescope D. prove ( ) 4. offiicial A. communist B. observe C. occupy D. object ( ) 5. choose A. school B. stood C. wood D. foot ( ) 6. question A. election B. education C. pollution D. suggestion ( ) 7. chemist A. match B. catch C. character D. chat ( 〕 8. plant A. grammar B. master C. translate D. rapid ( 〕 9. learn A. turbine B. heart C. torn D. nearly ( 〕 10. crew A. few B. new C. threw D. mew ( 〕 I1. touch A. house B. mouth C. mount D. trouble ( 〕 12. flood A. food B. blood C. boot D. school ( 〕 13. very A. server B. verb C. merry D. term ( 〕 14. find A. mine B. window C. wing D. flying ( 〕 15. decision A. version B. occasion C. impression D. aggression ( 〕 16. this A. thing B. thank C. them D . think ( 〕 17. war A. far B. hard C. chart D. warm ( 〕 18. also A. chalk B. walk C. hall D. talk 【参考答案】 Ⅰ 1. B 2. D 3. D 4. A 5.D 6. C 7.C 8. c 9. D 10. D 11. B 12. D 13. D 14. D 15. D 16. B 17. C 18. B 19. B 20. D 21. C 22.C 23.B 24.D 25.C 26.C 27.B 28.B 29. B Ⅱ 1.B 2. C 3.D 4. B 5 .A 6. D 7. C 8. B 9. A 10.C 11.D 12.B 13. C 14. A 15. B 6. C 17. D 18. C 第二单元 词汇与语法结构(Vocabulary and Structure ) 一、 名词(Nouns ) Exercise1 Ⅰ . 把下列名词变成复数 shop tree lady deer body fox leaf foot knife hero bottle fly day shelf horse life child man half son-in-law Ⅱ .词组汉译英 1.世界地图 2.一束花 3.二年的时间 4.月球的表面 5.玛丽的妈妈的一位朋友 6.五台收音机 7.一块香皂 8.那本杂志的记者 9.六英里的距离 10.经理办公室 Ⅲ. 选择恰当的答案 ( )1. There are a lot of_ in the hospital. A. women's doctors B. woman doctor C. women doctors D. women's doctors ( )2. The new building is to be_ high A. six storeys B. six storey C. six-storeys D. six-storey ( )3. What a beautiful flat! Especially there are many A. furniture B. furnitures C. pieces of furniture D. pieces of furnitures ( )4. Last term , my boy won a pnze. A. 50-dollar bill B. 50-dollars bill C.50-dollar bills D. 50-dollars bills ( )5. The Summer Palace lies northwest of our university. A. twenty-five miles B. twenty-five-mile C. twenty-five mile D. twenty and five miles ( )6. Computer science quickly in the 1990s A. has developed B. developing C. develop D. have developed ( )7. The storm has caused_ to this region. A. much damage B. much damages C. few damages D. many damages ( )8. The world population will pass_ by the end of this century. A. six billion B. six billions C. the sixth billion D. sixth billions 【参考答案】 一、 名词(Nouns ) Exereise 1 I . 1. shops 2. trees 3. ladies 4. deer 5. bodies 6. foxes 7. leaves 8. feet 9. knives 10.heroes 11. bottle 12.flies 13.days 14. shelves 15. horses 16.lives 17. children 18. men 19.halves 20. sans-in-law Ⅱ 1. the map of the world 2. a bunch of flowers 3.two years' time 4. the moon's surface 5 .a friend of maw's mother's 6. five radios 7.a piece(slice ) of soap 8. the reporter of the magazine 9. six miles' distance 10. the manager's office Ⅲ 1. C 2. D 3. C 4. A 5 .A 6. A 7. A 8. A 二、 冠词(Articles ) Exercise2 I .在适当处填人冠词 1. Take umbrella with you in case of rain. 2. This maths problem is bit difficult for me to work out. 3. In middle of night strong wind began to blow. 4. This is book that I promised to lend you. 5. boy with white cap on is_ football player 6. There was looking-glass on wall. 7. horse is useful animal 8. sick baby needed oxygen. 9. Only socialism can bring peopel true freedom and_ happiness. 10. death of Shellev rias great loss to poetry. 11 . Autumn is busy season. peasants are busy getting in crops. 12. Europe and America are separated by Atlantic Ocean. 13. Would you like bread or rice for your lunch ? 14. People's Republic of China was founded on first of October 1949. 15. In opinion of Captain Brown, shortest way to Phillippines be though_ Panama Canal. 16. In middle of night strong wind began to blow. Ⅱ .选择填空 ( )1. As the teacher has announced, will be open tomorrow. A. school B. so school C. the school D. so the school ( )2. would you please my boy ? A .keep an ewe to B. keep the ere to C. keep an eye on D. keep the eye on ( )3. A thief is a danger to . A. society B. a society C. the society D. societies ( )4. man is reasoning animal. A. The,a B. /,/ C. /,a D.The,the ( )5. They are going to give a dinner the new director. A. in the honor of B. onthe honorr of C. in honor of D. on honor of ( )6 .Jim is studying engineering A. / B. a C. the D. an ( )7. John is e university student. A. some B. any C. a D. an ( )8. Father usually comes back from his work . A. in the noon B. at the noon C. in noon D. at noon ( )9. Toward .evening cold rain began to fall. A.the,a B. /,a C. a,the D. the,/ ( )10. We have no classes in afternoon on Saturdays. A. /, the, B. the , / C. an, / D. the, the 【参考答案】 二、 冠词(Articals ) Exercise 2 I . 1.the, / 2.a 3. the, the, a 4. the 5. The.a, a 6. a, the 7. A/The, a 8. The,/ 9./ , /, / 10. The . a . the 11./.a,The, the 12././.the 13./, / 14. The, the,/ 15. the, /, the ,/, the 16. the, the, a Ⅱ 1. A 2. C 3. A 4. C 5. C 6. A 7. C 8. D 9. B 10. B 三、 代词(Pronouns) Exercise3 I .选择适当的代词填空 1. some, any (I) Is there fish in the kitchen? (2)There's coffee on the table. (3) Have you got new tapes? (4) I can see cars bUt I Can't See buses. (5)Linda sings better than of the other girls in her class. She sings best. (6 ) There is water left in the bottle. 2. many, much, (a) few, (a)little (1)There are so books to read and there's so_work to do. (2) You're watching too TV, Frank. (3)Have you made any mistakes? I haven't made . (4)I haven't got any money. I haven't got either. (5)She's written hundreds of books but I've only read . (6)Don't hurry. There's still time left. (7) people are coming for tea. (8) We had rain all summer. ( 9 ) Could you give more attention to spelling? (10) He is_ known as an artist. (11) How_ is six times nine? (12 ) Do you know how_ miles the sun is away from the earth? (13) He is a new-comer. He has friends here. (14 ) He spoke so fast that I could understand of what he said. (15) Things began to improve for him.and while he was in California he had oppor - tunnies to act infilms. (16 ) I have shopping to do , but it won't take long 3.both,all (1)Frank's parents were teachers. (2) horses are animals, but not animals are horses. (3) my plants are died. (4) of us want to go to the party. (5) She is blind in eyes. ( 6 ) I don't know which book is the better one; I shall read . 4.one(s), another, other(s), the other(s) (1) I have two brothers. One is twenty, and is fifteen. (2) He has a book in one hand, and a pen in . (3) You mustn't lend the bicycle to · (4) Some of the textbooks are Class One's. ·are ours. (5) 1 met some_ ·tounsts in the cave besides members of our group. (6) She is going to have ·baby. (7) I study Chinese , English and some_ subjects. (8) The two girls, are so alike that strangers find it difficult totell_ from (9) I'm sorry I can't help you. For thing , I'm in a hurry, and for , I have a bad back. (10) I forgot to bring a pen. Can you lend me ? 5.some(-one,-body,-thing), any (-one,-body, -thing),every (-one,-body,-thing), obody,nothing (1) ill you have_ pudding or_ fruit ? (2) 'll whistle the tune for you , it goes like this. (3) ould you do typing for me? ( 4 ) I remember having read about it in magazine. (5)Is there moving about downstairs? I heard falling. (6 )It's impossible to remember . (7) I'll tell you_ I know. ( 8 ) There must be under the table. (9) There is interesting in the lecture. (10 ) When I got home, there was in the room. (11) I'm very hungry. I'll eat . (12) has his own view of what happened. (13) has lost his car keys. Ⅱ .选择填空 1.There are thirty students in our class. of them are League members. A. No one B. Either C. All D.Both 2.They going to see my mother this Sunday. A. both B. both are C. are both of D. are both 3. John is learning Chinese. his sister. A. So does B. Neither is C. Nor does D. So is 4. There isn't in the office. A. anyone B. everyone C. nobody D. any people 5. took my glasses? A. Who of you B. Who you C. Which you D. Which of you 6. is the population of the city? A. What B. How C. How many D. How much 7. "How many dictionaries do you have?" “I have only_ dictionary." A. a B. an C. one D. ones 8. The doctor told him to take the medicine three times_ day. A. a B. each C. one D. every 9. I prefer the climate in Kunming to_ in Wuhan. A. it B. one C. the one D. that 10. He bought a blue pen and two red _ . A. one B. those C.Ones D. one's 11. Nothing but books _ sold in this shop. A. be B. is C. are D. to be 12. Your friend and adviser _ agreed to help me. A. have B. has C. is D. are 13. We couldn't eat in a restaurant because_ of us had_ money on us. A. all ,no B. any, no C. none, any D. no one,any 14. is absent.from school today. A. Neither B. None C. No D. Not 15. If you need a bike, I'll lend you . A. some B.one C. another D. the one 16. We students often help and learn from other. A. all B. each C. every D. one 17. Sorry, I can't solve your problems. I know English. A. few B. a few C. little D. a little 18. The cat in the bag made sound. A. one B. no C. another D. any 19. of them think that is a good idea. A. Anyone B. No one C. None D. Someone 20. She amused by listening to light music . A. herself B. her C. themselves D. himself Ⅲ. 用人称代词、 反身代词、 物主代词填空 1.We should obey parents. 2. I love work in the library. 3. I read the novel. is very interesting. 4. Mary is a pretty girl. DVe like . 5. We are behind the rock. They cannot see but we can see . 6. Be careful or you will hurt . 7. We need your help because we can't fix the TV set . 8. He's wearing a hat that isn't . 9. I love_ teaching job at college. 10. I've eaten all_apples, can I have one of ? 【参考答案】 三、 代词(pronouns) Execise 3 I 1. (1)any (2)some (3)any (4)some any (5)any (6)some 2. (1) many, much (2)much (3)many (4)much (5) a few (6 ) a little (7) A few (8) little ( 9 ) a little (10 ) little (I1) much (12) many (13) a few (14) little (15) a few (16 ) a little 3. (1) both (2) Ali, all ( 3) All (4) Both (5) both (6) both 4. (1)the other ( 2 ) the other (3)others ( 4 ) the others (5)other ( 6 ) another ( 7 ) other (8) (the) one, the other (10)one (9) one, another 5. (1)some, some ( 2 ) something (3) some ( 4 ) some (5)someone, somebody ( 6 ) everyone (7) everything ( 8 ) something ( 9 ) nothing (10) nobody (11) anything (12 ) Everybody (13)Somebody Ⅱ 1.C 2.D 3. D 4. A 5. D 6. A 7. C 8. A 9.D 10. C 11. B 12. B 13. C 14. B 15. B 16. B 17. C 18. B 19. C 20. A Ⅲ 1. our 2.my 3. It 4. her 5. us , them 6. yourself 7. ourselves 8. his 9. my 10. my,yours 四、 数词(Numerals ) Exercise4 Ⅰ .把下列数字译为英语 1. 358 2. 57 3. 6, 789 4. 19 5. 104 6. 60,804 7. 8 , 000 , 000 8. 3.567 9. 1/2 10. 1/4 Ⅱ .英译下列短语 1.三班的学生们 2.数以千计的工人们 3. 205 房间 4.百分之五十的人口 5.一九九八年五月四日 6.八岁的孩子 7.十一点四十 8.四年级一班 9.在十九世纪八十年代 10. 2006 年 3 月 29 日 【参考答案】 I 1. three hundred and fifty-eight 2. fifty 一 seven 3. six thousand, seven hundred and eighty-nine 4. nineteen 5. one hundred and four 6. sixty thousand, eight hundred and four 7. eight million 8. three point five six seven 9. one half 10. one fourth(orone quarter) Ⅱ 1. students of Class Three 2. thousands of workers 3. Room 205 4. fifty percent of the population 5. May 4th, 1998 6. a kid of eight years old (an eight 一 year 一 old kid ) 7. twenty to twelve 8. Class One, Grade Four 9. in the 1880s 10. March 29.2006 五、 形容词(Adjectives)和副词(Adverbs ) Exercise 5 I.写出下列形容词和副词的比较级和最高级 1. new 2. wide 3. gay 4. heavy 5. thin 6. narrow 7. glorious 8. simple 9. brightly 10. far 11. greedy 12. bad 13. much 14. early 15. near 16. quickly 17. fat 18. little Ⅱ . 用所给词的正确形式填空 1.This book is_ (thin ) of the two. 2. This is (pretty ) baby I have seen. 3. Which do you like_ (well), coffee , tea or apple juice? 4. You know (little ) about it than Tom does. 5. John is the (clever ) boy in the class. 6. They have (many ) hens than we have , but they get eggs. 7. The Yellow River is not the Changjiang River. It is the second river in Chi- na.(long , as. . . as ) 8. You don't write before. You must write .(carefully , as. . .as) 9. This dress is_ that.(twice,as...as,expensive) 10. Mr Green is (rich ) than Mr Smith, but I don't think he is ( happy ) than Mr Smith . Ⅲ.选择填空 1. you practise, you can do it. A. The more. . . the fast B. The more. . .the more faster C. The more. . . the faster D. Many. . . fast 2. The horse was running A. more and more faster B. more and more fast C. faster and faster D. fast and fast 3. The garden is becoming A more beautiful and beautiful B. more beautiful and more beautitul C. more beautiful and beautifuler D. more and more beautiful 4. She looks than he does. A. more older B. very older C. much older D. more older 5. The task is more difficult than the one we were assigned before. A. a little B. a lot C. a lot of D. Both A and B 6. The population of China is much larger than of the U. S. A. A these B. that C. those D. this 7. It is easier to make a plan than . A. carry out it B. to carry it out C. carried it out D. to he carried mnt 8.“Do you have a big library?" “No ,we bon t—at least not yours." A. bigger as B. as big as C. as big than D.as big ger than 9. Of the two toys, the child chose . A. the less expensive one B. one most expensive C. a least expensive D. the most expensive of them 10. This line is_ than that one. A. more longer B. not longer C. much more longer D. many more longer 11.The earth is the moom. A. as 49 times big B. 49 times as bigger as C.49 times as big as D. as big as 49 times 12. The boy came in of them all. A. late B, later C. latest D. most lately 13. This classroom is in our school. A. bigger than other one B. bigger than any other one C. bigger as any other one D. biggest than all 14. T,m trying to save possi ble A. so many money as B. as much money as C. so much money as D. as many money 15. Your box is mme. A. four times as big as B. four times as bigger as C. as four times big D. as big as four times 【参考答案】 I. 1. newcr,newest 2. wider, widest 3. gayer,gayest 4. heavier,heaviest 5. thinner,thinnest 6. narrower, narrowest 7. more glorious, most glorious 8. simpler, simplest 9. more brightly , most brightly 10. farther, farthest(further, furthest ) 11. greedier, greediest 12. worse , worst 13. more , most 14. earlier, earliest 15. nearer,nearest 16. more quickly, most quickly 17. fatter ,fattest 18. less,least Ⅱ 1. the thinner 2. the prettiest 3. best 4. less 5. cleverest 6. more fewer 7. as long as, longest 8. as carefully as , more carefully 9. twice as expensive as 10. richer,happier Ⅲ 1.C 2. C 3. D 4. C 5. D 6. B 7. B 8.B 9. A 10. B 11. C 12. C 13. B 14. B 15. A 六、 介词(Prepositions ) Exercise 6 用适当的介词填空 1.The railway goes the mountain and the forest. 2. liberation there wasn't any school in this village. 3. Two planes are flying_ the bridge , and the ship is going it. 4. The model plane looks a real one. 5. The old men and women took a walk the river. 6. Japan lies_ the east of China. 7. _ account of bad weather they will postpone the sailing. 8. He 1s getting along well_ his English. 9. The doctor said she had to live iquid fond for a week. 10. The old man saw many changes his lifetime. 11. Wait I tell you to go. 12. I went there the first time last May 13. Switzerland lies France, Germany , Austria and Italy 14. The summit rises 2, 118 metres sea level. 15. the end of last month, they had finished the job. 16. He is going the same direction as we are. 17. Ted left school early breakfast. 18. Many people often visit our family Sundays. 19. the way , could you tell me where he lives ? 20. I shall pay the debts before the end of this month. 21. I haven't seen her again up now. 22. My elder brother won't be home after the examination. 23. The stranger came me. 24. now on I'll not smoke any more. 25. He writes a pen that he has had for ten years. He never writes anything pen-cil. She writes everything ink , too. 26. Travelling bus is not so fast as travelling plane. 27. These students are all good health. 28. I would do you a favour pleasure. 29. I will arrive Beijing tomorrow. 30. He arrived the village at 10 o'clock. 31. Jack wants to stay here 2 months. 32. I have never seen her 2000. 33. Mr Smith went New York by plane. 34. The girl ran her mother happily. 35. Mr Green left Japan yesterday. 36. I am short money now, can you lend me some? 37. I am very grateful you your help. 38. My mother was surprised the progress I had made. 39. He is not good mathematics. 40. Suddenly a cat ran out the door. 41 .Your story is far true. 42. We write ink. 43. This boy was named his grandfather. 44. Mother is ill, I have to Took my brother. 45. Look the blackboard, and listen me. 【参考答案】 1. through 2. Before 3. over, under 4. like 5. along 6. to 7. On 8. with 9. on 10. during 11. till 12. for 13. between 14. above 15. By 16. in 17. for , without 18. on 19. By 20. off 21 .to 22. till 23. to 24. By 25. with , in , in 26. by , by 27. in 28. with 29. in 30. at 31 .for 32. since 33. to 34. towards 35. for 36. of 37. to,for 38. at 39. at 40. from 41 .from 42. in 43. after 44. after 45 . at , to 七、 动词(Verbs ) Exercise 7 Ⅰ .选择恰当的时态填空 A.一般现在时, 现在进行时 1.People say that he (play ) the flute very well. 2.“What you usually (do) Om Sunday ?" “Sometimes I (go ) to see a movie and sometimes I (stay ) at home.” 3. The woman who (talk) to John at the moment (speak) three languages. 4. Look, Bob (tell) the children an imtereshng story. 5. he (read) aloud outside now ? 6. My daughter (watch) TV every other day. 7. Neither my brother nor my sister (like) football. 8. I (not do) my hornework now; I ( write) a letter to my family. 9. You can't see Tom now; he ( have)a bath. 10. The last train (leave) the station at 11:30. You'll have plenty of time. 11 .Hardly anyone (wear) a straw hat nowadays. 12. I (go ) for a walk. Would you (like) to (go ) with me? 13. He usually (learn) languages very quickly but he (not seem ) able to learn Chinese. 14. I won't tell you my secret unlless you (promise) not to tell anyone. 15. Apples (coet) almost nothing at this time of year. 16. I (forgst) my French because I never speak it. B.一般过去时, 过去进行时 1.What she (do ) when you (arrive) there ? 2. When the bell (ring) , we (do) a test. When it (stop) , the teacher (tell) us continue. 3. I (make) a cake When the light (go) out . I (have) to finish it in the darkness. 4. He always (carry) an umbrella with fim whenever he (go) out while he (stay) in London last summer. 5. I (share) a flat with him when we (be) students twenty years ago. 6. He suddenly (realize) that he (travel) in the wrong direction. 7. He (clean) his gun when it accidentally (go) off and (kill) him.. 8. The next day, as they (know) that the police (look) for them, they (hide) the money in a wood and (go) off in different directions. 9. I ( look) over the wall and (see) Mr pitt . He (plant) trees and he (be) too busy to speak to me. 10. I (see) you yesterday from the bus Why you (use) a stick ? C. 一般过去时, 现在完成时 1. He (live) in London for two years and then (go) to Edinburgh . 2. you (wear) your hair long when you were at school ? Yes .But when I (leave) school , I (cut) my hair and (wear) it short ever since . 3. The concert (begin) at 6:00 and (last) for two hours . Everyone (enjoy) it Very much . 4. I (live) here for eight years since I (come) here in 1983.Before I (come) Here ,I (not be) a teacher . 5. I (not see) him since we (move) to Xi,an . 6. My unche (come) to see us .He (arrive) here a few days ago . 7. The clock is slow . It isn,t slow ; it , (stop) . 8. I can, t go out because I (not finish) my work . 9. you (lock) the door before you left the house ? 10. I (read) books by Iu Xun wben I was at school . I (enjoy) them very much . 11. He (go) out ten minutes ago . 12. you (have) breakfast yet ? Yes , I (have) it at 8:00. 13. you (meet) him last June. 14. The concert (begin) at 6:00 and (last) for two hours Everyone ( enjoy) it very much . 15. The play just (begin ).You are a little late. 16. today's newspaper (come) ? Yes,Ann is reading it. 17. The actors (arrive ) yesterday and (start ) rehearsals early this morning. 18. We (miss) the bus. Now we'll have to walk. D.一般过去时, 过去完成时,过去完成进行时 1. I am sorry , I (think ) I (tell ) you. 2. By the time Tom (leave) school,he (loam ) English and French. 3. When she (arrive ) , the English Evening already (begin ). 4. The teacher (be) very angry when he ( (see) what the boys ( do ). 5. Yesterday afternoon , Tom (buy) a new pair of shoes, because he ( lose ) his old ones. 6. Scarcely I (close ) the door when a gust of wind (open ) it again. 7. Hardly I (get ) into the room when it (start ) to rain. 8. By the end of last term , we already (learn) over 2,000 English words. 9. I (not know ) you (be ) so busy in the past few weeks. 10. My uncle (not see) me for many years when I (meet ) him by accident last week. 11. No sooner he (shut) his eyes than he (get ) a harder push on his Slde. Ⅱ . 填入动词的适当时态 1 .Yesterday afternoon , they (play ) basketball for half an hour. Then they ( Sit) down to do their homework. When the teacher (come ) to the classroom , they already (do ) their homework for an hour. 2. Last Saturday afternoon , Jade (ask) me to help him repair his bicycle the next day. When I (get) to his place on Sunday , he (say ) that he (work ) at it for half an hour. 3. She (tell ) me that she (not be) able to come earlier because she (attend ) a meeting. 4. Up till then we (not have) a chance to visit the museum though We (hope) to do so for many years Ⅲ.将括号里的动词改为将来时、 现在时或现在完成时 1 .When we (take ) our exam we'll have a holiday. 2. When I (finish ) the book I'll lend it to you. 3.When we (have ) our injections I expect we'll feel awful. 4. By the time he (get) back from his holiday the milk man will have left twenty-one bottles of milk outside his door. 5. Don't drive at more than 50 kilometres per hour till your car (do) 4 000 kilometres. 6. When you open the safe you (see) a srnall blank box. 7. When the hell rinKs I (take) the rneal out of the oven. 8. I'll bolt all the doors before I (go) to bed. 9. We'll have to stay up this tree till the bear (go) away. 10. He (not let) you out till you have finished your hornework. 11 .As soon as I (hear) fron him I,ll let you know. 12. My father will he angry when he (see) what you have done . 13. You (not hear) the sound of the xplosion till after you have Seen the flash. 14. These gates will remain shut until the train (pass). 15. We can't have a fire here until we (sweep) the chimney . 16. You (get) a shuck when you open that hox 17. Don't jump out of the aerolrlane until the pilot (say) " GO!" 18. I can't leave the country till the police (return) my passport . 19. I (stay) in courl till the jury returns. 20. You can't become a member of this club until you (make) a parachute descent. Ⅳ.选择填空 1 .Peter said that he home the next day . A. was going to B. will go C. would go D. had gone 2. They to help but could not,get here in time. A. had wanted B. have wanted C .was wanting D. want 3.They will go to work in the countryside when they school next year. A. will ...

关注我们

关注微信公众号